Welcome visitor you can log in or create an account

Aan het bouwen geslagen.......

Elke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Onze website heeft de afgelopen jaren 10 een flinke verandering doorgemaakt. Om de hoeveelheid informatie overzichtelijk en vindbaar te houden was een nieuwe structuur nodig.

Zoals u merkt heeft onze website een andere look en feel gekregen, we zijn steeds opzoek naar verbeterpunten voor onze site. Dus we zijn weer aan het verbouwen geslagen, de komende tijd zal de website van Smallmart kleine veranderingen ondergaan. Waardoor niet alleen wij, maar ook de bezoeker nog meer surf plezier zal hebben op Small Mart.  Mochten er vragen zijn, niet bang zijn...... stel ze gewoon via onze contact formulier. In eerste instantie is de backend van de website volledig vernieuwd. Ook is het Design aangepakt, zodat we weer een fris jasje aan hebben.

We hebben er ook voor gekozen om de inlog/gebruikers gegevens, niet mee over tenemen in het nieuwe systeem. Enerzijds om de privacy te kunnen waarborgen en uiteraard een keer met de bezem door alle data kan ook geen kwaad. Dus verzamelaars, even een nieuwe gebruiker aanmaken en er kan weer als vanouds weer rond geneusd worden.