Welcome visitor you can log in or create an account

Yamaha SHS-10 - Rode Keytar


Verkoopprijs: € 75,00
Korting
Huidige voorraad:
1
Portable Keyboard

De Yamaha SHS-10 is een gitaar-achtig keyboard welke vooral in de jaren ‘80 zeer populair was. Is geproduceerd door Yamaha en uitgebracht in 1987. Is gebruikt maar verkeer in een goede staat en is compleet met batterij-klep. Heeft een klein scheurtje in de body (aan de achter kant bij de Midi/voeding).

Het heeft een klein formaat toetsenbord met 32 minikeys en een pitch-bend wiel, vibrato, een interne FM. Synthesizer heeft 25 verschillende stemmen met 6-noot polyfonie, twee operators en een zeer basic akkoord sequencer. Het heeft ook een ingebouwde luidspreker .

Het ondersteunt MIDI, die het mogelijk maakt het toetsenbord gebruiken om externe MIDI-apparatuur. De drumritmes en begeleiding worden verstuurd op aparte MIDI-kanalen, zodat een externe drum machine, sampler, of andere MIDI-apparatuur kan worden geprogrammeerd om de backing onderdelen af te spelen. Drums worden uitgezonden op kanaal 16; Bass op 15, en drie accoorden op de kanalen 12-14. MIDI start / stop en tempo sync worden ook overgebracht, zodat een externe sequencer kan ook worden benut.