Wie waren wij ook alweer

Smallmart is een online vintage verzamel Portaal met de focus op vroeger, vooral de 70er tot en met 90er-jaren. Wij zijn verzamelaars die te fanatiek hebben verzameld en om weer een beetje balans te krijgen, hebben we dit Portaal opgezet. Wat verzamelen we allemaal, oorspronkelijk waren we alleen bezig met binary dinosaurus ook wel retro computers genoemd. Snel is de verzameling uit gegroeid met andere vintage items, die domineerde in deze periode zoals Speelgoed, Viewmaster, Laserdisc's en Racebanen. Op dit moment zijn dit ook onze retro pijlers, waar onze vintage tik, zich mee bezig houd.

Retro Computers

Klassieke, retro, vintage of oude video games, consoles en computer systemen. Wij hebben veel populaire retro computer systemen en video games uit de tachtiger / negentiger jaren. Aarzel niet om door onze selectie heen te bladeren van Retro Games en klassieke computers waaronder; Philips CD-i of VideoPac, Amstrad CPC, Atari 2600, Commodore 64 en Amiga, Nintendo NES en SNES, Gameboy, Sega Dreamcast, Sega Master System, Sega Megadrive, Sega MegaCD of Saturn, MSX, Sinclair Spectrum, LCD games en nog meer rariteiten.

Speelgoed

Retro speelgoed, nostalgische spelletjes en vintages collectibles uit de 80er jaren zoals afstandsbediening auto's, bordspellen, puzzels, Fisher Price, knuffels en Tonka auto's. Maar we hebben ook vintage action figuren in ons assortiment o.a. He-man, Thundercats, SouthPark, Big Jim, Turtles, plastic soldaatjes, Bravestarr, Star Wars, GI Joe, Barbie, Battlestar Galactica, Fabeltjeskrant, South park, Super Mario en nog meer (action) figuren uit deze periode.

Stereoviewers

Voor ieder wat wils op het gebied van vintage View-Master en Lestrada We hebben retro 3-D-kijkers, projectors en veel schijven voor beide systemen. De blisters lopen uit een van Disney, wereld delen tot en met Lourdes.

Laserdisk

De voorloper van de CompactDisc (CD) en de VideoCD zijn de Laserdisc platen. In de 80 en 90 jaren zijn op deze beelddragers duizenden films uitgebracht. Philips heeft het start schot gegeven met Laservision en Pionieer heeft de kar tot het jaar 2000 voorgetrokken. Kwalitief veel beter dan Videobanden en een eye catcher in iedere verzameling.

Racebanen

We hebben vintage slotcars in ons assortiment, maar ook lossen baandelen of complete basis baansets van verschillende merken waaronder Carrera, Fleischmann, Scalextric, Artin, Nikko, StraboCar, Aurora AFX, Tyco en Polistil. We verkopen ook de drie meest gangbare auto verhouding namelijk: 1/64, 1/32 en 1/24.


Ook kunt u kijken naar onze artikelen die we exclusief op adverteer-websites hebben gezet, zodat er ook geboden kan worden op artikelen. Via FAQ's vindt u alle benodigde informatie over deze retro online Portal. Via het rechter-menu vindt u ons complete assortiment. Mocht u niet vinden wat u zoekt, neem gerust contact op met ons.

Verzenden naar het buitenland

Het is ook mogelijk om bestellingen te plaatsen, als u niet in Nederland woont. Na genoeg alle EU landen hebben we nu in ons systeem zitten. Mocht uw land nog geen verzendtarief hebben, dan verzoeken we u eerst contact met ons op te nemen en we zulllen u op de hoog te brengen wat de daadwerkelijke verzendingskosten zal zijn.


Small Mart is een vintage online Portal, die alleen via internet items verkoop. De site is gecreëerd door verzamelaars en bedoeld voor verzamelaars. We hebben geprobeerd om jeugd sentiment aan te bieden en waar mogelijk tegen Retro prijsbeleid. Op Smallmart kunt u stoffige tweedehands producten kopen. Bij aankopen via Smallmart is er sprake van een koop tussen particulieren. Dit betekent dat de regels vanuit de wet, die gelden als u iets koopt bij een bedrijf, niet van toepassing zijn. Wel geldt dat de verkoper juiste informatie moet geven over het product en de koper onderzoek moet doen naar het product. U kunt bij een slechte koop uiteraard de verkoper aanspreken en proberen het product terug te sturen en uw geld terug te vragen. De verkoper is hiertoe niet verplicht.