Betaal mogelijkheden

Overboeking per bank/giro

Overschrijving per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het order bedrag overmaakt op onze rekening. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of dmv een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening.

Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)?Paypal betalen en ing overschrijving

1. Bij de een na laatste stap in het online bestelling proces, kunt u de keuze maken of u via een overschrijving wilt betalen of PayPal. Selecteer hier "Overboeking".

2. In de laatste stap van het online bestelling proces, krijgt u uw ordernummer en onze bankgegevens te zien.

3. Gebruik deze gegevens bij het overboeken (middels internet of een overboekingformulier).

  • - Totaal bedrag (incl. verzendkosten)
  • - Betalingskenmerk (Order-/bestelnummer)
  • - Ten name van
  • - ING Bank rekeningnummer

Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het bestel nummer (of order nr) vermeldt.

4. Wanneer u bovenstaande gegevens niet juist invult of gebruikt, kan de betaling niet aan de bestelling gekoppeld worden. Dit betekent dat wij de bestelling niet kunnen plaatsen en kunnen uitleveren.

Betalen via PayPal, voor bedrag onder de € 35,-

PayPal is een online betaalservice waarmee u in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

Hoe werkt Paypal betaling?

1. Bij de een na laatste stap in het online bestelling proces, kunt u de keuze maken of u via een overschrijving wilt betalen of PayPal. Selecteer hier "PayPal".

2. Na dat u uw order heeft afgehandeld bij ons, wordt u automatisch door geschakeld naar uw PayPal account.

3. Via uw PayPal account kunt u, uw bestelling betalen.