Uw eerste bestelling plaatsen

Is het uw eerste keer bij Small Mart of is internet shopping nieuw voor u?

Wees niet bang, een order plaatsen bij Small Mart gaat snel, veilig en eenvoudig.

Hier volgende stappen die u moet weten bij het plaatsen van u eerste order.

01. Zoek de artikelen die u wilt hebben
02. Voeg ze toe aan uw mandje
03. Order afrekenen
04. Registreer u als een nieuwe klant
05. Activeer uw account
06. Ga terug naar het afrekenen
07. Verzend methode
08. Betaalmethode
09. Bekijk uw order en bevestig uw bestelling
10. Controleer uw order status

Mocht u problemen hebben met deze stappen, neem dan gerust contact met ons op.


01. Zoek de artikelen die u wilt hebben

Eerst moet u zoeken naar een artikel dat u wilt hebben. U kunt onze Portal doorzoeken via de categorie in de linker menu of specifiek via de zoek optie die ook links staat. Nieuwe artikelen kunt u terug vinden in het rechter menu onder de button "Nieuwe items". Als u een artikel heeft gevonden dat u graag wilt hebben, klik dan op de titel voor meer details en/of het leverbaar is.

02. Voeg ze toe aan uw mandje

Als u het item wilt hebben, klik dan op "toevoegen". Als u een artikel heeft toegevoegd aan het mandje, kunt u op "verder winkelen" klikken om terug te gaan naar onze Portal. In het linker menu ziet u hoeveel artikelen u al heeft. U kunt controleren wat u heeft gekocht door op het mandje te klikken.

03. Order afrekenen

Neem de tijd en kijk nogmaals naar de artikelen in het mandje. Als u beslist om een artikel niet te kopen, kunt u het verwijderen uit het mandje. Doormiddel van het prullenbak icoontje dat achter het desgewenst item staat. Als u alles heeft bekeken klik dan op "afrekenen". U zult dan naar de volgende pagina gaan.

04. Registreer u als een nieuwe klant

Nu moet u zich registreren als u een nieuwe klant bent. Vul hier u NAW gegevens in en klik op "registreren". Automatisch zal er een email worden gestuurd, met de account gegevens + een link om uw account te activeren.

05. Activeer uw account

Automatisch is er een account voor u aangemaakt, die u alleen nog hoef te activeren. Controleer u emailbox en kijk of u de mail van Small Mart heeft ontvangen. Klik op de activeer link (of kopieer de link naar een internet browers).

06. Ga terug naar het afrekenen

Ga terug naar u winkelwagen en klik weer op "afrekenen". Vul hier nu uw gebruikersnaam en wachtwoord in dat u per mail heeft gekregen van ons. Dan druk op inloggen. Klik op de pijl voor de volgende stap.

07. Verzend methode

Klik op verzendmethode selecteren en in dit formulier kunt u zien welke verzend methode wordt toegepast voor uw order.

08. Betaalmethode

Klik op betaalmethode selecteren. Hier kunt u kiezen, welke betaalmetode u wilt hanteren. Bankoverschrijving of Paypal.

09. Bekijk uw order en bevestig uw bestelling

Controleer nogmaals of alles klopt. Mocht het iets niet kloppen, dan kunt u nu nog gegevens wijzigen. Alles klopt, klik dan op "Bevestig Bestelling". U order is nu geplaatst bij Small Mart en u zult een bevestiging email ontvangen van de bestelling. Ook zult u nu de betaal gegeven zien, waar het totaal bedrag naar over moet worden gemaakt.

10. Controleer uw order status

Als u wilt terug kijken naar de geplaatste order, login en klik op "Account On"